сряда, 17 декември 2008 г.

Барабани dream 2008!

Хм, много интересна беше и продължава да бъде тази година....Всички дългоотлагани и вече почти забравени мечти сякаш се наговориха да се изпълнят точно през нея:)
Тук представям поредната, с давност 7-8 години. След няколко дни, надявам се, ще представя още една, май последната от списъка, който дядо Мраз връчи на дядо Коледа преди няколко години, като си предаваха щафетата.
И после ще трябва да отварям нова страница и да мисля нови цели и мечти......Мъка, мъка:)

Добре, че с тез неща нямам абсолютно никакви проблеми - идеи и мечти да искаш в моята глава. Моля, моля, да не се бъркат с бръмбари и други пернати!!!:)
Важното е, дори и с отлагане, нещата да се случват и то по най-добрият начин!
Като някои случки от снощи, но това е друга история и не е за всеобщо публикуване, special edition е, така да се каже:))))

Хайде, официалното дефиле сега:
Последният "педал" в магазина - в официално пликче, надлежно опакован!:) като истински подарък! Е, купен има няма 6-7 месеца след рожденния ми ден, ама като съм такава шматка, така стават нещата!:)В "анфас"!

В "профил"!
И оригиналните, бразилски палки, донесени от Франсето:) пълен, подновен комплект отново! да му мислят съседите:) тъкмо бяха мирнали 7-8 години от мен:)

А може и Борис да ги спаси от тази им участ, знае ли човек....:)

Няма коментари: